Registracije vozila uz PaySpot i Mastercard

Registracije vozila uz PaySpot i Mastercard

posted in: Vesti | 0

U periodu od 29. oktobra do 15. decembra, 2018. godine, ili dok traju zalihe, Mastercard i PaySpot pripremili su dodatnu pogodnost za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica u Srbiji koji se odluče da registruju svoja vozila u specijalizovanim filijalama PaySpot-a. U toku promotivne kampanje, korisnici Mastercard i Maestro kartice ne samo da neće snositi troškove provizije platnog prometa, već će uz registraciju dobiti i prigodan poklon.

Platna institucija PaySpot i Mastercard pojednostavljuju registraciju vozila jer će vlasnici automobila moći da obave sve potrebne radnje na samo jednom mestu i uz samo jedno plaćanje karticom.

Na bilo kojoj od 123 reprezentativnih i partnerskih lokacija kompanije PaySpot, uključujući i servise za tehnički pregled vozila, moguće je platiti sve troškove vezane za registraciju vozila (osiguranja, naknade i takse) u samo jednoj transakciji. Svi troškovi su transparentno prikazani, a glavna prednost usluge leži u činjenici da kada klijent obavi jednu, objedinjenu transakciju, sredstva se dele i prenose na pojedinačne troškove, čime se osigurava da klijenti ne moraju da brinu oko popunjavanja pojedinačnih uplatnica na različitim lokacijama, već mogu da uštede vreme i odmah dobiju svoju registracijsku nalepnicu.

O kompaniji Mastercard

Mastercard (NYSE: MA), www.mastercard.com, je tehnološka kompanija koja posluje u okvirima globalne platne industrije. Naša globalna mreža za obradu plaćanja povezuje potrošače, finansijske institucije, trgovce, vlade i kompanije u preko 210 zemalja i teritorija, Mastercard proizvodi i rešenja čine svakodnevne trgovačke aktivnosti – kao što su kupovina, putovanja, upravljanje poslovanjem i finansijama – jednostavnijim i efikasnijim za sve igrače. Pratite nas na Tviteru na @MastercardNews, pridružite se diskusiji na blogu Beyond the Transaction Blog i prijavite se za najnovije vesti na Engagement Bureau.