fbpx
 

PaySpot je postao eksluzivni zastupnik ruske kompanije za međunarodni transfer novca KoronaPay u Srbiji. - PaySpot doo Novi Sad

10 novembra, 20200

PaySpot je postao eksluzivni zastupnik ruske kompanije za međunarodni transfer novca KoronaPay (Golden Crown) u Srbiji.

PaySpot platna institucija postala je eksluzivni zastupnik ruske kompanije za međunarodni transfer novca KoronaPay (Golden Crown) u Srbiji i na taj način dodatno je obogatila spektar usluga prema svojim klijentima. Sa ponosom naglašavamo da je naš novi partner, Korona Pay najveći sistem plaćanja u Rusiji!

KoronaPay je usluga transfera novca i deo je Centra za finansijske tehnologije. Usluga se odnosi na prenos novca bez računa od 2003. godine, a usluge pruža u Rusiji, Zajednici nezavisnih država i drugm zemljama.

Usluga je dostupna na preko 50.000 lokacija koje se nalaze u sledećim zamljama: Austrija, Albanija, Azerbejdžan, Belorusija, Belgija, Bugarska, Kina, Kipar, Češka, Egipat, Estonija, Francuska, Gruzija, Nemačka, Grčka, Irska, Izrael , Kazahstan, Kirgistan, Letonija, Litvanija, Makedonija, Moldavija, Mongolija, Crna Gora, Maroko, Poljska, Republika Koreja, Rusija, Srbija, Španija, Turska, Uzbekistan, Vijetnam.

Pogledajte koje filijale PaySpot nude našu novu uslugu KoronaPay >>>

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona na broj 021 310 3000 ili pišite na: office@payspot.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *