VestPaySpot kao lider u oblasti održivog razvoja

17. 04. 2024.0
https://www.payspot.rs/wp-content/uploads/2024/04/Dubravka-potpisivanje-ugovora-1-1280x697.png

Na nedavno završenoj konferenciji EkoBiz u Vrnjačkoj Banji, koja je okupila zainteresovane strane iz oblasti zaštite životne sredine i ekologije – uključujući privredu, stručnu javnost, donosioce odluka i civilni sektor, kompanija PaySpot imala je veoma zapažen nastup.

Na konferenciji je potpisan ugovor o saradnji između organizacije civilnog društva “Čepom do osmeha”, koja je bila organizator konferencije, i kompanije PaySpot, institucije elektronskog novca. Ugovorom je predviđeno da od svake kupovine elektronskog novca PaySpot-a jedan dinar bude doniran udruženju “Čepom do osmeha” kao podrška njihovim aktivnostima, prvenstveno u oblasti edukacije, po čemu je organizacija poznata i višestruko nagrađivana. Aktivnost smo nazvali: “Zeleni dinar jer vredi više”.

Saradnja sa ovom organizacijom traje više od osam godina, po različitim osnovama, a nakon potpisivanja ugovora, direktorka PaySpota, Dubravka Bjekić, istakla je da je odavno prepoznala posvećenost, energiju i veru u misiju Vanje Petković, predsednice udruženja “Čepom do osmeha”.

Na konkretnom primeru ove saradnje, koja ima za cilj važnu misiju očuvanja životne sredine, kompanija PaySpot se pozicionirala kao lider u navedenoj temi. Zadovoljstvo je biti prepoznat na taj način u okruženju kompanija poput Lafarge, Coca-Cola HBC, Udruženja banaka i drugih, kao i od strane resornih ministarstava i akademske zajednice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PAYSPOT D.O.O.Institucija elektronskog novca
Prioritet institucije elektronskog novca PaySpot su poverenje i zadovoljstvo korisnika.
Naši partneriBanke partneri
Adiko Banka partner
AIK Banka partner
Vojvođanska banka OTP group partner PaySpota
PrečiceDokumentacija
Ostanimo u kontaktuPaySpot na društvenim mrežama
Saznajte nove informacije skoro svakog dana - pratite nas na društvenim mrežama.