PaySpot na konferenciji "Biznis na štiklama" - PaySpot doo Novi Sad

26. 06. 2020.0

PaySpot platna institucija je imao značajno mesto na četvrtoj međunarodnoj stručnoj konferenciji „Biznis na štiklama“ pod sloganom „Odvaži se, osnaži se“ koja je održana je u prostoru Novosadskog Master centra.

Uz pridržavanje mera zdravstvene zaštite okupio se veoma značajan broj, pre svega uspešnih žena, preduzetnica, kao i svih onih koji su imali potrebe da čuju korisne savete ili podele uspešne priče.

Manifestaciju je otvorio ministar za rad, zapošljavanje, boračka pitanja i socijalnu politiku Republike Srbije, gospodin Zoran Đorđević koji nije krio oduševljenje brojem prisutnih, ali i organizacijom manifestacije.

Direktorka PaySpot platne institucije Dubravka Bjekić je jedna od dobitnica nagrade „Naj štikla“, a svoju uspešnu poslovnu priču imala je prilike da podeli u bloku „Digitalno, a ne digitronom“ zajedno sa Lidijom Arsenin iz Content Studija i Katicom Vujanović – poznatijom kao Baka Kaja.

Dubravka Bjekić, Payspot, na konferenciji "Biznis na štiklama"

U pomenutom bloku, Dubravka Bjekić je skrenula pažnju da je misija platne institucije „Payspot“ olakšanje plaćanja računa, kao i drugih obaveza platnog prometa i da je za vreme pandemije i ograničenog kretanja upravo to došlo do izražaja.

Nastavak saradnje sa članicama kluba „Biznis na štiklama“ planiran je kroz realizaciju portala koji bi omogućio plasman i promociju za proizvode i usluge preduzetnica koje su na početku karijere.

U procesu digitalizacije ovogodišnje konferencije upravo je „PaySpot“ omogućio da svako ko se prijavio na mail, dobije QR sa kojim se ulazilo na događaj.

PaySpot na konferenciji "Biznis na štiklama"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *