fbpx
 

PaySpot na konferenciji "Biznis na štiklama" | PAYSPOT.RS

26 juna, 20200

PaySpot platna institucija je imao značajno mesto na četvrtoj međunarodnoj stručnoj konferenciji „Biznis na štiklama“ pod sloganom „Odvaži se, osnaži se“ koja je održana je u prostoru Novosadskog Master centra.

Uz pridržavanje mera zdravstvene zaštite okupio se veoma značajan broj, pre svega uspešnih žena, preduzetnica, kao i svih onih koji su imali potrebe da čuju korisne savete ili podele uspešne priče.

Manifestaciju je otvorio ministar za rad, zapošljavanje, boračka pitanja i socijalnu politiku Republike Srbije, gospodin Zoran Đorđević koji nije krio oduševljenje brojem prisutnih, ali i organizacijom manifestacije.

Direktorka PaySpot platne institucije Dubravka Bjekić je jedna od dobitnica nagrade „Naj štikla“, a svoju uspešnu poslovnu priču imala je prilike da podeli u bloku „Digitalno, a ne digitronom“ zajedno sa Lidijom Arsenin iz Content Studija i Katicom Vujanović – poznatijom kao Baka Kaja.

Dubravka Bjekić, Payspot, na konferenciji "Biznis na štiklama"

U pomenutom bloku, Dubravka Bjekić je skrenula pažnju da je misija platne institucije „Payspot“ olakšanje plaćanja računa, kao i drugih obaveza platnog prometa i da je za vreme pandemije i ograničenog kretanja upravo to došlo do izražaja.

Nastavak saradnje sa članicama kluba „Biznis na štiklama“ planiran je kroz realizaciju portala koji bi omogućio plasman i promociju za proizvode i usluge preduzetnica koje su na početku karijere.

U procesu digitalizacije ovogodišnje konferencije upravo je „PaySpot“ omogućio da svako ko se prijavio na mail, dobije QR sa kojim se ulazilo na događaj.

PaySpot na konferenciji "Biznis na štiklama"

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *