PRIJEM NOVCA IZ INOSTRANSTVA

Pronađite najbližu filijalu PaySpot koja vrši isplatu Ria novčanih doznaka
Prezentujete lični identifikacioni dokument (lična karta, pasoš) i saopštite šifru transfera zaposlenom u filijali
Zaposlenom dodatno saopštite ime i prezime pošiljaoca, zemlju iz koje je novac poslat i iznos koji očekujete
Novac je dostupan za isplatu za svega par minuta uz niže tarife za slanje i bez provizije za prijem!

ISTORIJA KOMPANIJE RIA?

  • Mreža Ria lokacija počela je rad kao jedna kancelarija u New York-u 1987.godine i do danas je postala treća po veličini kompanija za transfer novca na svetu sa prisustvom u 146 zemalja na 321.000 lokacija.
  •  U 2007.godini, RIA je preuzeta od strane kompanije Euronet Worldwide Inc., (NASDAQ: EEFT), globalnog lidera industrije plaćanja koja nudi usluge procesiranja transakcija finansijskim institucijama, maloprodajnim lancima, pružaocima platnih usluga i potrošačima.

ULOGA PLATNE INSTITUCIJE PAYSPOT

  • Zaključivanjem ugovora o poslovnoj saradnji sa kompanijom Continental Exchange Solutions, Inc. dba RIA Financial Services, platna institucija PaySpot postala je administrator i predstavnik za Srbiju za poslove RIA novčanih doznaka - za pružanje platne usluge iz član 4 tačka 6) Zakona o platnim uslugama.
  • Poslove prijema i slanja novčanih doznaka putem kompanije RIA, platna institucija PaySpot vrši preko razgranate mreže filijala na teritoriji cele Srbije.

ČIME SE BAVI RIA?

 

  • RIA nudi povoljne novčane doznake širom sveta i pomaže ljudima da pošalju novac tamo gde je najpotrebniji.
  • Iz ugla globalnog finansijskog sistema, RIA svakodnevno pomaže milionima ljudi da dostignu viši kvalitet života kroz brz, siguran i povoljan servis.