Saradnja sa Banka Intesa, DDOR, Dunav i Generali osiguranje - PaySpot doo Novi Sad

30 oktobra, 20180

Saradnja PaySpot, Banca Intesa, Generali osiguranja, DDOR osiguranje i Dunav osiguranja u segmentu prihvatanja platnih kartica

Platna institucija PaySpot je u saradnji sa Banca Intesa Generali osiguranjem ,DDOR osiguranje i Dunav osiguranje za svoje zastupnike obezbedila posebne POS terminale za plaćanje kompletnih troškova registracije vozila (osiguranje, takse, …) platnim karticama. Ponuda je omogućena za tehničke preglede i agencije koje su partneri PaySpot i rade sa Generali osiguranjem, DDOR osiguranjem i Dunav osiguranjem.

Vlasnici vozila koji se opredele za Generali, DDOR ili Dunav osiguranje od autoodgovornosti, prilikom plaćanja registracije vozila platnim karticama, nemaju dodatne troškove za plaćanje karticom, a klijenti koji koriste platne kartice izdanja Banca Intesa dodatno mogu da se opredele i za plaćanje na 6 mesečnih rata bez kamate.

Postupak registracije plaćen na navedeni način ne opterećuje klijenta dodatnim troškovima, na zadovoljstvo klijenta završava se u najkraćem roku, omogućavajući momentalno izdavanje registracione nalepnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *