VestTeam Building na Fruškoj Gori i Sastanak Regionalnih Menadžera

17. 06. 2024.0
https://www.payspot.rs/wp-content/uploads/2024/06/Frame-1.png

PaySpot je prethodnog vikenda (15.06.) organizovao uspešan team building na predivnoj Fruškoj Gori, koji je okupio članove našeg tima iz različitih regiona. Ovaj događaj je bio savršena prilika za jačanje timskog duha i međusobnog povezivanja zaposlenih.

Team buildingu je prethodio sastanak regionalnih menadžera, na kojem su podeljene važne informacije o novim aktivnostima i projektima naše institucije elektronskog novca. Na sastanku smo detaljno razgovarali o strategijama za unapređenje naših usluga i planovima za budući rast i razvoj.

Tokom team buildinga, jačali smo naš timski duh i motivaciju za postizanje novih ciljeva. Dobra atmosfera i pozitivno raspoloženje bili su prisutni tokom celog događaja.

Galerija fotografija sa događaja, dostupna na našem sajtu, najbolje ilustruje sjajnu atmosferu i spremnost našeg tima za nove izazove i dostizanje još većih dometa.

PaySpot ostaje posvećen kontinuiranom unapređenju svojih usluga i jačanju tima, kako bismo zajedno ostvarili sve postavljene ciljeve.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PAYSPOT D.O.O.Institucija elektronskog novca
Prioritet institucije elektronskog novca PaySpot su poverenje i zadovoljstvo korisnika.
Naši partneriBanke partneri
Adiko Banka partner
AIK Banka partner
Vojvođanska banka OTP group partner PaySpota
PrečiceDokumentacija
Ostanimo u kontaktuPaySpot na društvenim mrežama
Saznajte nove informacije skoro svakog dana - pratite nas na društvenim mrežama.