VestVelika akcija Ria Money Transfera: Popust na slanje novca u Grčku!

14. 02. 2024.0
https://www.payspot.rs/wp-content/uploads/2024/02/Vizual_za_vest-1.jpg

Iskoristite ekskluzivni popust na slanje novca u Grčku preko Ria Money Transfera!

 

Zadovoljstvo nam je da obavestimo sve naše korisnike koji planiraju letovanje u Grčkoj o posebnoj promociji koja će im omogućiti značajne uštede. Ria Money Transfer, u želji da podrži svoje korisnike u realizaciji letnjih planova, nudi poseban popust na proviziju za sve transakcije usmerene ka Grčkoj.

Kako ostvariti popust?

 

Veoma jednostavno! Prilikom slanja novca, samo saopštite promokod RIA2024 našem osoblju na blagajni, i popust će vam biti automatski obračunat. Ne propustite priliku da po povoljnijim uslovima realizujete svoje planove za nezaboravno letovanje.

Period trajanja akcije

 

Zapamtite, ova promocija je vremenski ograničena i traje od 15. februara do 31. maja 2024. godine. Planirajte unapred i iskoristite ovu jedinstvenu priliku za uštedu.

Dodatne informacije

 

Za sve dodatne informacije ili pitanja, stojimo vam na raspolaganju. Kontaktirajte naš korisnički servis na broju 021/310 3000. Naši ljubazni i profesionalni operateri će vam pružiti sve potrebne informacije i pomoći oko procesa slanja novca.

Ne dozvolite da vam visoke provizije pokvare planove za letovanje. Iskoristite ovu fantastičnu ponudu Ria Money Transfera i uživajte u svojim letnjim avanturama uz dodatne uštede!

Posetite naš lokator i pronađite najbližu lokaciju na kojoj možete ostvariti popust korišćenjem Ria Money Transfer usluga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

PAYSPOT D.O.O.Institucija elektronskog novca
Prioritet institucije elektronskog novca PaySpot su poverenje i zadovoljstvo korisnika.
Naši partneriBanke partneri
Adiko Banka partner
AIK Banka partner
Vojvođanska banka OTP group partner PaySpota
PrečiceDokumentacija
Ostanimo u kontaktuPaySpot na društvenim mrežama
Saznajte nove informacije skoro svakog dana - pratite nas na društvenim mrežama.